Jeg er en kvinde på 54 år ,jeg søger en mand som jeg kan bliver gammel sammen med .jeg er  ... kontakt Alma, single Kvinde fra Herning.
Jeg er en kvinde på 54 år ,jeg søger en mand som jeg kan bliver gammel sammen med .jeg er  ... kontakt Alma, single Kvinde fra Herning.

Kontakt Alma, 55 år

Alma er fra Herning

Jeg er en kvinde på 54 år ,jeg søger en mand som jeg kan bliver gammel sammen med .jeg er kristen og kommer i en kirke ,jeg lever efter de kristne værdier ,,men inden du "hopper" videre ,så er jeg bestemt ikke kedelig 🥰 jeg tror mine venner vil sige at jeg er en lattermild ,glad og omsorgsfuld person .jeg har to voksne børn ,blev alene for 2 1/2 år siden ,og savner tosomheden .jeg søger seriøst ,en partner hvor vi skal bo under samme tag ,og være der for hinanden i gode og sværere tider .jeg har hund ,min dejlige franske bulldog ,hun sover i sengen hos mig 😍og er det et problem ja så vinder hunden 😉glæder mig til at hører fra dig .


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Alma via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: