Jeg er en mand på 64, jeg arbejder som IT-Chef på Kastellet. Jeg dyrker en del motion, jeg ... kontakt Boch, single Mand fra Næstved.
Jeg er en mand på 64, jeg arbejder som IT-Chef på Kastellet. Jeg dyrker en del motion, jeg ... kontakt Boch, single Mand fra Næstved.

Kontakt Boch, 64 år

Boch er fra Næstved

Jeg er en mand på 64, jeg arbejder som IT-Chef på Kastellet. Jeg dyrker en del motion, jeg er en glad og trofast mand der søger en kærlig og dejlig kvinde som jeg kan del min tid med, jer er i øjeblikket ved at sælge mit hus i Næstved og så at finde en lille lejlighed.
Jeg er et nysgerrigt og rummeligt menneske - med et positivt livs- og menneskesyn.
En af min andre stor interesser er krydstogt, som jeg har nydt mange gang. Har også i en del år også kørt autocamper men den er nu solgt og krydstogt har overtaget.
Elsker at sejle da jeg er Søværns Officer, så jeg elsker vand, en anden interesse er at køre på MC, har lige lagt det lidt på hylde, til solen kommer igen. ?
Jeg er en mand der søger den rigtige at dele min tilværelse med ,en man kan tale om al ting med. Glæde sorger alt som en tilværelse kan byde på,tale om rejser , plan lægge fremtiden sammen , søger et dejligt menneske at være noget for, at modtage og ikke mindst give kærlighed.
En god middag elsker jeg også, og jeg står gerne for middagen, elsker at lave mad.
Kunne vi ikke mødes til en kop kaffe et sted på en cafe og tale om de mange ting verden byder på.

Kh Bo


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Boch via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: