Siden du er her, går jeg ud fra at du kom igennem billedet og de andre oplysninger,
 så f ... kontakt Jonathan1212, single Mand fra Aalborg.
Siden du er her, går jeg ud fra at du kom igennem billedet og de andre oplysninger,
 så f ... kontakt Jonathan1212, single Mand fra Aalborg.

Kontakt Jonathan1212, 40 år

Jonathan1212 er fra Aalborg

Siden du er her, går jeg ud fra at du kom igennem billedet og de andre oplysninger,
så fortjener du da også at få lidt at vide om mig og hvem jeg er.
Så hvad jeg kan jeg sige... Jeg er adopteret fyr
Jeg er ærlig, kærlig og rar, for det meste glad,
intelligent, nogenlunde fornuftig fyr,, med mindre det er påkrævet.
Humor har jeg vist også noget af. Den er måske lidt sort til tider, eller underlig, men i det mindste er den der. Mangel på humoristisk sans burde forresten afskaffes.

Til dagligt er jeg skibsmøntager, og skibsbygger på odense lindø. Et spændende arbejde som jeg er meget meget glad for, selvom jeg efterhånden også glæder mig til det er overstået og jeg kan komme ud og prøve noget andet.(som skibs office)

I min fritid er jeg sammen med vennerne, dyrker styrketræning, jeg har vel også en pæn lækker krop, jeg gå også til spinning, går til koncerter, hører musik, ser film, cykler ture, går i byen eller hænger ved computeren.

Jeg kan godt lide at rejse rundt og se verden, gå i byen og have de sjovt.. så jeg har skrivet lidt om mig selv.. Hvis du har noget på hjertet så, skriv et par ord til mig..... Ha det rigtig sødt og dejligt.... et varm knus fra mig...... ;-) ;-()

Om den jeg søger

FOR HENDE DEN VEDHOLDENDE

Arbejde (det er fedt at arbejde og tjene penge) - venner/veninder (noget af det vigtigste for mig) - familie (grundstenen for ethvert menneske) - børn (mine en nevøerog kusine betyder alt for mig) - café (ren hygge, ganske enkelt) - byture (druk, sjov og ballade) - ferier (uforpligtende perioder, der fordrer spontanitet) - rejser (ud af "osteklokke"-Danmark og opleve verden) - koncerter (god musik skal høres live) - festival (koncerter, ferier og byture kogt sammen i ét) - grillaften med drengene (man skal også ha lov at være stodder) - stranden (ah, sol, vand, varme, is, kolde øl, sommer og bare tæer) - hygge på sofaen med dvd-film (ingen er så aktive, at de ikke skal slappe af) - lange, varme bade (lækkert, det afstresser) - skoven (at klatre i træer, snitte grene og være skovtrold er ikke kun for børn) - gode film (kun få udvalgte kommer på hylden) - slappe af sammen med kæresten, når der er sådan en (dyne-hygge og morgenhår er ikke at fornægte)

FOR HENDE DER HAR LÆST SÅ LANGT OG BURDE SKRIVE ET BREV TIL MIG

Nå, det kan da godt være at der står mange ting, men jeg er slet ikke så kompliceret endda... Men det er blandt andet hvad jeg kan tilbyde.. Hvis du vil vide hvad resten er - og du iøvrigt tænker "ham her kunne måske være værd at skrive til", så hold dig da endelig ikke tilbage.. Det værste der sker er, at jeg svarer - og ville det være så slemt..? Glæder mig til at høre fra dig! varm knus og kram jonathan


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Jonathan1212 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: