Hej jeg er en mand på 59 år der søger en dejlig kvinde.  Jeg går nogle ture og gå på marke ... kontakt Kalle, single Mand fra Vandel.
Hej jeg er en mand på 59 år der søger en dejlig kvinde.  Jeg går nogle ture og gå på marke ... kontakt Kalle, single Mand fra Vandel.

Kontakt Kalle, 60 år

Kalle er fra Vandel

Hej jeg er en mand på 59 år der søger en dejlig kvinde. Jeg går nogle ture og gå på marked og stranden, er en 179 høj vægt 95 kg elsker en god røv og gode former de rigtigt steder jo er lige blevet 60 år.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Kalle via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: