Jeg er en mand, bor i Faaborg i en handicappet bolig. Jeg faldt for 3 år siden og slog hov ... kontakt Kim63, single Mand fra Faaborg.
Jeg er en mand, bor i Faaborg i en handicappet bolig. Jeg faldt for 3 år siden og slog hov ... kontakt Kim63, single Mand fra Faaborg.

Kontakt Kim63, 58 år

Kim63 er fra Faaborg

Jeg er en mand, bor i Faaborg i en handicappet bolig. Jeg faldt for 3 år siden og slog hoved, hvilket medførte et åbent kranie brud. Mine handicap ligger i at jeg går med en rollator, og så min korttids hukommelse ikke så god. Men ellers går jeg til genoptræning 2 gange om ugen, og er i fitness centeret 2-3 gange om ugen. Jeg har fysisk rørt mig igennem hele mit liv, og det er noget jeg elsker. Maler lidt en gang i mellem med olie maling. Laver mine egne oliemalerier. Jeg er også en naturelsker. Holder utrolig meget af at komme ud i naturen og høre fuglene synge. Yderligere elsker jeg at lave mad. Det har jeg med stor glæde gjort i de sidste 10 år. Jeg lave mest fedt fattigt mad, men en gang i mellem går jeg over i det Italienske køkken. Sådan en gorganzola sauce med pasta, skinke, og italienske krydderier holder jeg meget af. Jeg er et ordens menneske, forstået på den måde, jeg har ikke noget rod i mit liv. Ellers har jeg et stort gå-på mod, og er livs glad. For mig er der ikke noget der hedder dårligt vejr. Det hedder dårlig påklædning.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Kim63 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Sponsorerede links: