Jeg er single på 63 år og lige flyttet til Aalborg Øst. Har 2voksne piger og 4 børnebørn s ... kontakt Lene, single Kvinde fra Aalborg Ø.
Jeg er single på 63 år og lige flyttet til Aalborg Øst. Har 2voksne piger og 4 børnebørn s ... kontakt Lene, single Kvinde fra Aalborg Ø.

Kontakt Lene, 52 år

Lene er fra Aalborg Ø

Jeg er single på 63 år og lige flyttet til Aalborg Øst. Har 2voksne piger og 4 børnebørn som spiller håndbold. Derfor er håndbold min store interesse. Derudover Elsker jeg hygge med god mad og et godt glas rødvin. En dejlig gå tur er heller ikke at kimse af eller en hyggelig cykeltur


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Lene via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Sponsorerede links: