jeg er en ung kvinde på 33 år som søger en fyr at dele livet med , jeg elsker at fiske , s ... kontakt Line6, single Kvinde fra Odense SV.
jeg er en ung kvinde på 33 år som søger en fyr at dele livet med , jeg elsker at fiske , s ... kontakt Line6, single Kvinde fra Odense SV.

Kontakt Line6, 33 år

Line6 er fra Odense SV

jeg er en ung kvinde på 33 år som søger en fyr at dele livet med , jeg elsker at fiske , skal helst ikke komme længere væk end fyn, kan lide at se en god film på fjerneren eller dvd, elsker børn, og mine dyr, må acceptere at jeg har tattoveringer.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Line6 via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Sponsorerede links: