Søger en seriøs og god mand til at opleve Livets efterår med, sammen hånd i hånd. Natur,   ... kontakt Lottem, single Kvinde fra Føllenslev.
Søger en seriøs og god mand til at opleve Livets efterår med, sammen hånd i hånd. Natur,   ... kontakt Lottem, single Kvinde fra Føllenslev.

Kontakt Lottem, 60 år

Lottem er fra Føllenslev

Søger en seriøs og god mand til at opleve Livets efterår med, sammen hånd i hånd. Natur, Romantik, idyl, kærlighed og kvalitetstid sammen.
Jeg er oftets en glad sjæl med god fornuft. Jeg føler mig slet ikke spor gammel, men mærker godt jeg ikke mere er 17år ;-)
Gods og guld har jeg kun meget lidt af fordi jeg har haft rigtig megen modgang. Håbet er dog at det hele vender til det positive en eller anden dag. Du må godt være kærlig og Romantisk og være glad for Naturen og dyr. Min familie består mest af forretningsmænd, akademikere, forskere, opfindere og kunstnere.... mvkh


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Lottem via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: