Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er mulat, men 100% dansk ... kontakt Malene, single Kvinde fra København Ø.
Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er mulat, men 100% dansk ... kontakt Malene, single Kvinde fra København Ø.

Kontakt Malene, 36 år

Malene er fra København Ø

Hvem er jeg

Jeg er en sød og ungdommelig kvinde på 170/60. Jeg er mulat, men 100% dansk og født i danmark, ung af sind og udseende og sportstrænet. Jeg lægger vægt på faktorer som gensidig respekt, gensidig kemi, godt humør, humor og udstråling. Jeg elsker sport, både at se og udøve, dog uden at være fanatisk.


Herudover elsker jeg også alle de almindelige ting som hygge både ude og hjemme, rejser og nye oplevelser, der udvider min horisont, og masser af andre ting, som jeg vil fortælle nærmere om, såfremt vi begynder at skrive mere
sammen.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Malene via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Sponsorerede links: