Søger ven, eller en der vil blive gammel sammen med mig, Jeg er måske den du ikke vil/kan  ... kontakt Parijens, single Mand fra Nibe.
Søger ven, eller en der vil blive gammel sammen med mig, Jeg er måske den du ikke vil/kan  ... kontakt Parijens, single Mand fra Nibe.

Kontakt Parijens, 64 år

Parijens er fra Nibe

Søger ven, eller en der vil blive gammel sammen med mig, Jeg er måske den du ikke vil/kan undvære!!! Ærlig og kærlig som dig selv!!
Har en del interesser som , Fluefiskeri/fluebinding, Musik spiller selv. Modelflyvning, Går lange ture Bor i Vegger i en smuk natur hvor man kun kan blive glad .

Mekaniker/Automatikmekaniker
Gået på Senior Pension


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Parijens via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: