hallo her et stk dejlig kærlig tro og ser nu meget godt ud,skal jo ikke være fotomodel .el ... kontakt Preben, single Mand fra Horsens.
hallo her et stk dejlig kærlig tro og ser nu meget godt ud,skal jo ikke være fotomodel .el ... kontakt Preben, single Mand fra Horsens.

Kontakt Preben, 63 år

Preben er fra Horsens

hallo her et stk dejlig kærlig tro og ser nu meget godt ud,skal jo ikke være fotomodel .elsker hygge natur weekend ophold storbyer og ved skov og vand.og meget mere som du får lige så snart jeg får øje på dig smiler mvh preben


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Preben via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: