Måske ku' vi?  Savner du lissom jeg, én at dele resten af livet med, så skriv endelig et p ... kontakt Solrig, single Kvinde fra Esbjerg.
Måske ku' vi?  Savner du lissom jeg, én at dele resten af livet med, så skriv endelig et p ... kontakt Solrig, single Kvinde fra Esbjerg.

Kontakt Solrig, 63 år

Solrig er fra Esbjerg

Måske ku' vi? Savner du lissom jeg, én at dele resten af livet med, så skriv endelig et par ord til mig.

Jeg er meget romantisk anlagt og elsker en go' middag med rødvin og hvad der ellers hører til. Er social, spontan, ligetil, optimistisk, empatisk og glad for livet. Søger i første omgang en ven, som eventuelt kunne blive til kæreste, hvis kemi matcher. Jeg interesserer mig for musik, natur, orkideer, film, teater og koncerter, sejlads og harmonika-spil - pluds alt muligt kreativt.

P.S. I sidste ende er det jo hjertet, der vælger, og det tager ikke hensyn til disse linjer alligevel.


Hvis du vil i kontakt og skrive beskeder, skal du først være medlem. Opret en dating profil på VIPdaters.dk, for at komme videre.

Der er rigtig mange mennesker, som har fået kontakt med hinanden via dating- og kontaktsider på nettet. Og du er velkommen til at være med, og give kærligheden en chance. Måske du får den samme gode oplevelse ud af det, som tusindevis andre medlemmer får det, hver dag.

Det er gratis at oprette en kontaktannonce, og du kan til enhver tid slette den igen: Læs mere om dating på VIPdaters.dk.

Har du ikke lyst til at bruge din egen emailkonto til den første kontakt?

Hvis du gerne vil være lidt anonym, når du starter med at skrive med et potentielt match, så kan du oprette en ny mailkonto på Mail-Online.dk.

På den måde bliver du klar til sikker og diskret kontakt, indtil du føler dig tryg ved at give dit helt til kende. Det kræver at du samtidig har oprettet en profil på VIPdaters.dk, og at i begge her bliver enige om at udveksle emailadresser.

Opret en ny mailkonto, så du er klar til privat kontakt med Solrig via mail-online.dk

Sponsorerede links:

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Dating
datingtid.dk - er du træt af at være single, så er det Datingtid!

Sponsorerede links: